26 oktober 2017

Road2SouthernEurope

Tickets € 50,00

Datum & tijd

2017-10-26 12:30:00

Event Center Beekse Bergen

Op donderdag 26 oktober van 14:30-19:30 uur organiseert de Kamer van Koophandel de bijeenkomst 'Road2SouthernEurope'. Tijdens deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan de (export)kansen voor het midden- en kleinbedrijf in Zuid-Europa in het algemeen en specifiek in de landen Italië, Portugal en Spanje. Naast een blik op het economisch toekomstperspectief van deze regio, zullen ook de culturele zakelijke verschillen tussen Nederland en Zuid-Europa en de kansen en bedreigingen die deze met zich meebrengen, de revue passeren. 

Uit de aankondiging:

Italië, Portugal en Spanje maken alle drie deel uit van Zuid-Europa maar zijn zakelijk natuurlijk niet met elkaar te vergelijken. Door middel van separate rondetafelgesprekken zullen landdeskundigen (o.a. van Rabobank) en ervaren ondernemers hun kennis over het zakendoen met deze 3 landen met de bezoekers delen. Van de deelnemers aan de landensessies wordt verwacht dat zij actief aan de discussie participeren.

Tafelrondes

De tafelrondes vinden gelijktijdig plaats en worden één keer herhaald zodat men aan maximaal twee landensessies kan deelnemen. Tijdens de bijeenkomst is een informeel netwerkplein ingericht waar deelnemers kunnen sparren met kennisleveranciers over de diverse aspecten van het zakendoen in Italië, Portugal en Spanje.

Netwerken

Uiteraard sluiten wij af met het netwerkgedeelte en is er voldoende gelegenheid om onderling van gedachten te wisselen over het internationaal zakendoen in het algemeen en de genoemde landen in het bijzonder. Ziet u kansen voor uw bedrijf in Zuid-Europa of speciaal in Italië, Portugal of Spanje dan bent u op donderdag 26 oktober van harte welkom in het Event Center van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Meer informatie over het programma en inschrijven kun je hier lezen.