9 juni 2011

Port4Growth, Syntens en het Ministerie van EL&I organiseren vrouwenconferentie

Datum & tijd

2011-06-09 12:30:00

Op 9 juni 2011 organiseren Port4Growth, Syntens en het Ministerie van EL&I een vrouwenconferentie voor ambitieuze vrouwelijke groeiondernemers op het ministerie van EL&I. Meer dan de helft van het aantal vrouwelijke ondernemers heeft groeiambities. Deze ambitieuze groep komt op 9 juni bij elkaar om met vrouwelijke collega-ondernemers te sparren over wat u moet doen om beter en sneller te kunnen groeien.

Minister van EL&I Maxime Verhagen zal de conferentie openen. Ondernemer Carl van de Velde geeft een masterclass 'Groei met succes' en Marloes van Wijhe (zakenvrouw van het jaar 2010) en ondernemer en oprichter van het platform voor groeiondernemers Joop de Jong zullen presentaties geven.

Het is een exclusieve bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers van grotere bedrijven die al langer bestaan met concrete groeiambities. U ervaart energie en inspiratie om persoonlijk en als bedrijf de volgende groeistap te maken.

Wat heeft de conferentie u te bieden? Succesvolle ondernemers vertellen hun persoonlijke ervaringen en delen hun succesfactoren. Inspirerende sprekers vertellen over passie, focus en geven praktische handvatten. Overgaan tot actie: maak je eigen 'Strategische Foto'. Wat is mijn ondernemersdroom, waar wil ik naar toe en wat kan ik morgen al aanpakken?

Op de website vindt u het volledige programma en meer informatie. Nadat u bent aangemeld kunt u op de speciale community met collega-ondernemers sparren over groei.