13 december 2016

News Impact Summit

Tickets gratis

Datum & tijd

2016-12-13 08:30:00

De Nieuwe Liefde

Zijn we getuige van de evolutie van storytelling in video games? Hoe veranderen de emoties van mensen door interactieve verhalen? Hoe zit het met de effecten van VR en 360 video’s? Hoe gaan journalisten om met empathie en objectiviteit bij het vertellen van verhalen? Deze en meer vragen staat centraal tijdens de News Impact Summit. De News Impact Summit komt terug naar Amsterdam, op dinsdag 13 december.

Het thema van deze editie van de News Impact Summit is “Emotions and Digital Storytelling”. Er komen verschillende aspecten van Gaming, Virtual Reality, Mixed Reality, interactive en fotografie naar voren die zich afspelen op het snijvlak met emoties en storytelling. De summit is gratis toegankelijk voor 200+ redacteuren, newsroom managers, journalisten, fotografen, techneuten, designers en studenten Journalistiek.

De News Impact Summit is een eendaags, gratis toegankelijk event dat toonaangevende journalisten, redacteuren en experts bij elkaar brengt. Sprekers houden zich bezig met innovatie in digitale journalistiek en storytelling en werken bij grote media, zoals The Guardian, The Huffington Post, ESPN, MSNBC, VPRO en de Volkskrant.

Meer informatie is te vinden op de website van de News Impact Summit.