4 september 2015

Opening nieuwe media seizoen

Datum & tijd

2015-09-04 14:00:00

Media Park, Hilversum

Schrijf het vast in je agenda: op vrijdag 4 september staat het Media Park in het teken van het nieuwe media seizoen! De opening van het nieuwe Media Park paviljoen SWITCH, het begin van de Open Studio Dagen, het eerste Cross Media Café van het najaar en de bekendmaking van de winnaar van de Start-Up wedstrijd op het Media Park: genoeg redenen voor een zomers feestje! Onder het genot van een hapje en een drankje nodigen we het Media Park en relaties uit voor deze seizoensopening.

13.30-16.30 Cross Media Café Coming Soon
iMMovator trapt het nieuwe seizoen traditiegetrouw af met het Cross Media Café Coming Soon. Omroepen en mediabedrijven presenteren hun nieuwste innovatieve plannen en projecten. Laat je deze middag bijpraten over de grote projecten die dit najaar gaan lopen. Schrijf je hier in voor het café.

16.00-19.00 Happy New Year: Opening Nieuwe Media Seizoen
Direct na het Cross Media Café organiseren Media Park Beheer, iMMovator en andere partijen op het Media Park een Happy New Year Borrel ter gelegenheid van het nieuwe media seizoen. Ontmoet je collega's en relaties na een lange zomer en maak samen plannen voor een innovatief najaar, onder het genot van een hapje, drankje en muziek.

Opening SWITCH
Tijdens de borrel wordt ook het nieuwe Media Park paviljoen SWITCH geopend door wethouder Economie Wimar Jaeger van gemeente Hilversum. SWITCH is een transparant paviljoentje op het Franse pleintje voor het mediacentrum. Er gebeurt heel veel op het Media Park, maar veel komt de eigen gebouwen niet uit. En dat is zonde, want de bewoners hebben elkaar veel te bieden! Daarom bouwen iMMovator en Media Park beheer deze zomer het paviljoen SWITCH op het Media Park. Een locatie voor opnames, productpresentaties, ontvangst van relaties of klanten voor presentaties en demo's, uitpakparty's, creatieve brainstorms, meetup's, ontbijtsessies, etc.

SWITCH is een locatie van en voor Media Park bewoners. Wil je meedenken over de programmering, inrichting en invulling van SWITCH? Neem contact op met Marlies Hakvoort, zij vertelt je er graag meer over!

Bekendmaking winnaar Start-Up wedstrijd
Tijdens het Mediapark Jaarcongres zijn mediagerelateerde start-ups uitgedaagd om te pitchen voor huisvesting op het Media Park. Op het Media Park worden vanaf september op meerdere ruimtes vrijgemaakt voor start-ups, onder meer in het Studiocentrum, bij Beeld en Geluid en bij de NPO. Deze start-up plekken bieden startende ondernemers uitstekende kansen om zich in het hart van de media industrie te begeven. De start-up die het meeste indruk maakt in de Start-up wedstrijd krijgt bovendien een jaar lang gratis huisvesting - de winnaar wordt bekend gemaakt op 4 september. Lees hier meer over de wedstrijd.

Opening Open Studio Dagen
De borrel is ook het begin van de Open Studio Dagen die datzelfde weekend plaatsvinden. Op zaterdag 5 en zondag 6 september 2015 is het tijdens de Open Studio Dagen mogelijk binnen te kijken in de wereld van glitter en glamour in ‘Hillywood’. Studiodeuren die normaal gesloten blijven staan dit hele weekend wagenwijd open. Een leuke gelegenheid om je vrienden of familie eens je werkplek te laten zien! Lees hier meer over de Open Studio Dagen.