19 mei 2022

Online Radio Awards

Tickets 0,- (Gratis)

Online Radio Awards

Je kan tot en met 6 mei stemmen op je favoriete online radiostation, presentator en podcast voor de Online Radio Awards 2022! De prijzen voor de beste online radio- en podcastmakers van Nederland worden donderdag 19 mei 2022 uitgereikt tijdens de Online Radio Day vanuit Beeld & Geluid in Mediastad Hilversum.

Congres

Voorafgaand aan de uitreiking van de Online Radio Awards wordt de ‘Online Radio Day’ georganiseerd met als thema ‘Vernieuwing’. De dag start met diverse workshops, waarbij jongeren van middelbare scholen uit Mediastad Hilversum radio en podcasts leren maken.

Om 14.00 uur start het congresdeel onder leiding van ‘Miss Podcast’ Mischa Blok, waarbij diverse mediaspecialisten zoals Iwan Reuvekamp (DPG Audio), Jan Eleveld (Microsoft Radio) en Daniel Smulders (Jumbo Radio) vertellen over vernieuwingen op het gebied van audio. Tijdens het congres kan er door het (online) publiek worden gestemd op verschillende stellingen op het gebied van radio en podcasting. Het congres wordt afgesloten met een speciale live podcast ‘Dit Wordt De Radio’ door Arjan Snijders, Ron Vergouwen en Marcel van Roosmalen.

Online Radio Awards

Direct na het congresdeel start om 16.00 uur de uitreiking van de Online Radio Awards. De prijzen voor online radiomakers en podcasters, worden feestelijk uitgereikt in Beeld & Geluid, waarbij ook diverse verrassende acts op het podium staan. De awardshow wordt gepresenteerd door radio-icoon Erik de Zwart.

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Bestel dan hier je (gratis) ticket.