Podcasten voor Communicatieprofessionals
18 november 2022

Podcasten voor Communicatieprofessionals

Datum & tijd

Vrijdag 18 november, 14.00 uur - 17.15 uur

Luister je zelf naar podcasts? En vraag jij je wel eens af welke kansen dit medium biedt voor jouw vakgebied als Communicatieprofessional? Dan is dit wellicht iets interessants voor jou!

Op vrijdag 18 november a.s. organiseren De Radiofabriek en People Power, op het Media Park in Hilversum, het event: Podcasten voor Communicatieprofessionals.

Onder begeleiding van podcast expert Glenn van der Burg ga je in een praktische workshop werken aan een podcast concept voor jouw organisatie. Daarnaast ben je live aanwezig bij de opname van de allereerste podcast aflevering van Podcasten voor Communicatieprofessionals, met de AIVD van de succesvolle podcast ‘De Dienst’.

Jij kunt als eerste je vragen stellen aan de experts in deze podcast. Bovendien krijg je tijdens de lancering van het boek Podcasten voor Communicatieprofessionals een gesigneerd exemplaar van auteur Glenn van der Burg.

Programma

14:00 uur: Ontvangst in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum

14:15 uur: Start workshop: Hoe ontwikkel je een zakelijke podcast voor jouw organisatie?

  • Korte introductie: Waarom zou je een zakelijke podcast maken voor jouw organisatie?
  • Aan de slag met het Podcast Canvas
  • Feedback op je Podcast Canvas
  • Pitches

15:30 uur Pauze

16:00 uur Live opname eerste aflevering Podcasten voor Communicatieprofessionals, met de AIVD van de succesvolle podcast ‘De Dienst’.

17:00 uur Lancering boek Podcasten voor Communicatieprofessionals

17:15 uur Borrel

De bijdrage voor het event bedraagt 149 euro (excl. BTW). Let op! Het aantal deelnemersplaatsen voor dit exclusieve event is beperkt. Meld je aan door een mail te sturen naar Jaco Bal op jaco.bal@ypca.nl.