20 mei 2008

Ondernemersreis Handelsroute.nl naar Vancouver

Datum & tijd

2008-05-20 01:00:00
Op welke plek in de wereld ontmoet je in één week alle visionairs en contacten uit de nieuwe media, gaming, digitale film, animatie, web 2.0, interactieve design en mobiele industrie? Vancouver opent deuren voor Nederlandse New Media! Handelsroute.nl organiseert een ondernemersreis naar wereldtop nieuwe media, gaming, animatie en mobiele content.

Vancouver behoort tot de wereldtop van de New Media industrie met meer dan 1.000 bedrijven, 15.000 medewerkers en een jaaromzet van 2 miljard dollar. De regio doet er alles aan om internationale ondernemingen en talenten aan te trekken. Het bundelen van vier internationale New Media evenementen past helemaal in deze strategie. Van 20-26 mei 2008 zullen in één week alle visionairs en contacten uit de nieuwe media, gaming, digitale film, animatie, web 2.0, interactieve design en mobiele industrie samen komen. Het Vancouver International Digital Festival, de Vancouver Games Summit, de uitreiking van de PopVox Awards en het International Partnering Forum zullen aansluitend plaatsvinden.

Handelsroute.nl heeft voor 15 Nederlandse New Media bedrijven Royal Flush aan gelimiteerde deelnemersplaatsen binnengesleept. Compleet met uitnodigingen voor feestjes, conferenties, gala Award uitreikingen, matchmaking etc.

`Het is werkelijk een unieke kans voor Nederlandse New Media bedrijven om zich te presenteren', aldus Hessel van Oorschot van Handelsroute.nl , `Ik ben dan ook enorm opgelucht dat we door de organisatie zijn uitgenodigd om met vijftien Nederlandse New Media bedrijven aan alle evenementen deel te nemen. Ik raad iedereen die mee wil, aan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.'

Daarnaast is Vancouver in 2010 gastheer van de Olympische Winterspelen en Paralympics. Mobiele content, location based services en vernieuwende media concepten staan bij de organisatie hoog op de agenda. Verwacht wordt dat tijdens dit bezoek contact gelegd kan worden met samenwerkingspartners om voor 2010 een rol te verwerven bij het grootste sport- (& media) evenement ter wereld.

Meer informatie is te vinden op http://www.newmediavancouver.com