27 november 2008

Ondernemersbijeenkomst ‘Mobiele Kansen’ Rabobank

Datum & tijd

2008-11-27 11:00:00

27 november organiseert Rabobank Hilversum - Vecht en Plassen een ondernemersbijeenkomst rond het thema 'Mobiele Kansen'. Van 11.00-14.00 uur krijg je, vanuit verschillende invalshoeken informatie over de mogelijkheid mobiele kansen te integreren in  je bedrijfsvoering en je krijgt te zien hoe andere Mediabedrijven dat hebben gedaan.

Technische innovaties gaan maar door. Voordat versie 1.0 is geaccepteerd, wordt versie 1.2 al ontwikkeld. Van belang is echter waar de techniek op dit moment staat: wie werkt er al mee, wat zijn de ervaringen en wat kun jíj hiermee? Hoe kun je deze nieuwe mogelijkheden in je eigen bedrijfsvoering integreren?

Graag nodigt Rabobank Hilversum - Vecht en Plassen je uit om specialisten en early adapters te ontmoeten tijdens een ondernemersbijeenkomst rond het thema 'Mobiele Kansen'.

In deze bijeenkomst inventariseren wij vanuit verschillende invalshoeken de mobiele kansen. We nemen je mee in onze visie en daarnaast verneem je van een tweetal succesvolle Mediabedrijven hoe zij de kansen en perspectieven omzetten in een winnende business case.

Wil je deze bijeenkomst niet missen? Kom dan donderdag 27 november 2008 van 11.00-14.00 uur naar de lunchbijeenkomst van de Rabobank aan de ’s-Gravelandseweg 76 in Hilversum!

Reageer svp naar Frenk Theunissen , directeur Rabobank Hilversum - Vecht en Plassen.