22 mei 2013

Met korting naar Mobile Convention Amsterdam

Datum & tijd

2013-05-22 11:00:00

Mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Maar hoe makkelijk we als consument mobiel adopteren, het blijkt nog lastig om mobiel op een succesvolle en winstgevende manier in een businessmodel te integreren. Mobile Convention Amsterdam biedt een volledige update op het gebied van mobile media, commerce en marketing waarmee u uw mobiele performance kunt verbeteren. We kunnen onze leden bovendien een aantrekkelijke korting bieden voor het congres.

Toonaangevende sprekers en cases
Mobile Convention Amsterdam bestaat uit de Mobile Payment Summit op 22 mei en de Main Conference op 23 mei met verschillende relevante tracks. In de Marketing & Media track de lessons learned van grote merken als Volvo, H&M, adidas en American Express en Gina Smith, een van New York Times best verkopende auteurs, Gerd Leonhard en de MMA over de belangrijkste mobile trends.

In de track Mobile Processes & IT volop cases die laten zien hoe mobiel succesvol kan worden geïmplementeerd in bedrijfsprocessen. On stage Mobiento , het leading mobile bureau van Scandinavië. In de track m-Commerce wordt antwoord gegeven op de vraag hoe mobiel in te zetten als accelerator voor conversie. On stage Mobile Strategy over consumer engagement door inzet van mobiel en Maurice Jongerius (Bol.com) over de rol van mobiel in de customer journey.

iMMovator korting
Leden van iMMovator profiteren van € 50,- korting op de Main Conference (€595,-). Om gebruik te maken van de korting schrijf je in met de code MCA23IMMO

Kijk voor het volledige programma en inschrijven op de site van Mobile Convention Amsterdam.