14 september 2015

Netwerkevent Canada op IBC

Datum & tijd

2015-09-14 11:30:00

RAI (tweee etage: Kamer G106)

Op maandag 14 September 2015, tijdens IBC in Amsterdam, organiseert de Handelsafdeling van de Canadese Ambassade in Nederland een evenement om Nederlandse bedrijven kennis te laten maken met Canadese bedrijven. Op zoek naar een Canadese samenwerkingspartner? Wil je zaken doen in Canada? Kom dan naar dit netwerkevent om je internationale netwerk uit te breiden! 

Het programma is als volgt. Je kunt een of meerdere onderdelen bijwonen of alleen de receptie aan het eind – mits je je voor 4 september aanmeldt i.v.m. de catering -:

13:30:   Welkom en introductie met de Handelsafdeling van de Canadese Ambassade met koffie/thee   

14:00: “Het Nederlands Medialandschap”, Presentatie door internationaal media consultant George Freriks over kansen en nieuwe ontwikkelingen relevant voor bedrijven die actief zijn in theze sector.

14:30: “De muziek industrie en kansen in de media”, Hessel van Oorschot, Tribe of Noise. Hessel zal ingaan op de laatste ontwikkelingen in Spotify, Instagram en BitCoin. 

15:00:  "Hoe het grote publiek te betrekken bij sport-data", Guido Bouw, Algemeen Directeur van Infostrada Sports zal ingaan op sport-data voor kijkers wereldwijd.

15:30: Netwerk Receptie aangeboden door de Canadese Ambassade in Den Haag en de Nederlands- Canadese Kamer van Koophandel.

17:30: Einde.                                 

 

Registreer voor 4 september a.s. onder vermelding van naam en bedrijfsnaam en contactgegevens bij:  melanie.termeulen@international.gc.ca