7 maart 2017

Geannuleerd! Legal Lunch: “Daar moet je patent op aanvragen!”

Tickets €0,-

Datum & tijd

2017-03-07 11:00:00

SWITCH, Media Park Hilversum

Door te weinig aanmeldingen hebben we dit evenement helaas moeten annuleren. Houd onze evenementenpagina in de gaten voor nieuwe evenementen.

Een goed idee is waardevol. Op de juiste manier uitgewerkt en in de markt gezet kun je er goud geld mee verdienen. Maar, je moet dan wel de kans hebben om je investering terug te verdienen vóórdat een ander er met jouw idee vandoor gaat. “Patent aanvragen” is makkelijker gezegd dan gedaan, en bovendien lang niet altijd de juiste vorm van bescherming. Schuif aan bij de gratis toegankelijke Legal Lunch en laat je in één uur bijpraten over hoe je je ideeën kunt beschermen.

Tijdens de Legal Lunch op 7 maart 2017 vertelt Marloes Meddens-Bakker – advocaat bij The Law Factor, advocaten voor innovators – je meer over de bescherming van ideeën. Aan bod komen onder meer het octrooirecht (‘patenten’) en het auteursrecht. Ook gaan we het hebben over de bescherming van bedrijfsgeheimen en de zin en onzin van het registreren van een idee als i-Depot.

De Legal Lunch vindt plaats in de SWITCH van 12.00 (inloop vanaf 11.30) tot 13.00 uur. Aansluitend kun je napraten onder het genot van de door Hilversum Media Campus aangeboden lunch. Om 14.00 start op dezelfde dag in Beeld en Geluid het Cross Media Café ‘Uit het Lab’. Medialabs van bedrijven en kennisinstellingen presenteren de projecten en innovaties waar ze aan werken. Maak er een dag vol innovatie en inspiratie van met de Legal Lunch over bescherming van ideeën en het Cross Media Café over spraakmakende projecten van medialabs!

Aanwezig zijn bij de Legal Lunch? Meld je gratis aan via meeting@hilversummediacampus.nl