30 mei 2011

NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) op 30 mei

Datum & tijd

2011-05-30 18:30:00

Op maandag 30 mei vindt de maandelijkse netwerkborrel van de NBF plaats. Deze netwerkborrel zal rond 17.30 uur beginnen in LAB111. Middels deze netwerkborrel kan worden genoten van een drankje, hapje en kunnen er waardevolle contacten gelegd worden tussen mensen die werkzaam zijn in de film- en televisiewereld. Om 20.00 uur zal het pitchprogramma  van start gaan in de kapel. Aanwezigen krijgen onder andere een preview te zien van het Beeld voor Beeld Festival. Daarnaast zal Marlon Wessel een pitch verzorgen over Music & Images en MusicDIRECTOR, respectievelijk een muziekuitgeverij en muziekbibliotheek voor de mediaprofessional.


Eten
Aansluitend op de inloopborrel wordt de mogelijkheid geboden om tegen een voordelige prijs een hapje te eten. Deze dinnerdeal kost € 17,50 en bevat een voor- en hoofdgerecht en een glas wijn. Het diner vindt plaats om 19.00 uur en dient direct na het eten bij de kassa van LAB111 betaald te worden.


Pitches
Op de netwerkborrel wordt er de mogelijkheid geboden om een kleine presentatie van ongeveer drie minuten te geven. Tijdens deze pitches kunt u uzelf en een interessant project onder de aandacht brengen. Er is ondersteuning voor beeld en geluid, dus de pitches kunnen visueel op een leuke en interessante manier aangevuld worden. Beeldmateriaal kan op dezelfde avond worden aangeleverd bij Nienke van der Fange, dit kan zowel op dvd als USB-stick.


Twee pitchers hebben zich reeds aangemeld:
Eddy Appels (directeur Beeld voor Beeld festival) komt een exclusieve presentatie geven over het Beeld voor Beeld festival, een documentaire filmfestival over culturele diversiteit die zal plaatsvinden van 7 – 12 juni in het Tropentheater. Natuurlijk met leuke fragmenten van films die op het festival draaien!
Marlon Wessel (Music & Images) zal een interessante pitch verzorgen over Music & Images, een muziekuitgeverij uit Hilversum en al 25 jaar begrip binnen de media. Het tweede deel van de pitch zal gaan over MusicDIRECTOR, de online music library voor de mediaprofessional. De pitch zal uiteraard ondersteund worden door een selectie uit het uitgebreide scala aan kwalitatieve muziek.


Borrel
Voor het diner en na afloop van de pitches is iedereen welkom om gezellig na te komen borrelen aan de bar.

Het complete programma zal er als volgt uitzien:
17.30 – 19.00 Inloopborrel
19.00 – 20.00 Gezamenlijk diner (optioneel)
20.00 – 20.30 Pitches in de kapel
20.30                Borrel


Aanmelden voor de pitch en/of het eten kan via e-mail of door te bellen naar het kantoor van NBF (020-6646588). De NetwerkBorrel zal plaatsvinden in LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West.