1 november 2016

Cross Media Café YouTubers

Tickets €0,-

Datum & tijd

2016-11-01 13:00:00

Beeld en Geluid, Media Park

Op 1 november organiseerden iMMovator en Beeld en Geluid een Cross Media Café met het thema: 'YouTubers'.  Het enorme succes van de eerste generatie vloggers, de samenwerking tussen omroepen, YouTube en ''MCN''s (multi channel networks), de nieuwe formats die online ontwikkeld worden, en de enorme impact die YouTubers hebben in hun doelgroep, kwamen aan bod deze middag. In een bomvolle zaal presenteerden onder meer Endemol Beyond, RTL, Onlane en BNNVARA hun visies en ervaringen. 

Verslagen van dit  Cross Media Café zijn hier te vinden

Presentaties:

Benieuwd naar alle presentaties? Je kan ze hier bekijken. 

Video's:
Het Cross Media Café is opgenomen. Je kan hier de video's bekijken. 

Foto's
Fotograaf Mark Janssen maakte foto's van deze interessante middag! Bekijk hier alle foto's die gemaakt zijn op het Cross Media Café.

Sprekers

Dit Cross Media Cafe vond plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, waar sinds 7 oktober ''Let's YouTube'' te zien is, een expositie/experience rond allerlei aspecten van Youtube: 'Ontdek de impact van YouTube op jouw leven en stap in de schoenen van YouTubers. In deze tentoonstelling leer je over de geschiedenis van YouTube, test je je YouTube-kennis en maak je een eigen video in de YouTube Rooms!