23 september 2016

Dutch Digital Impact @ NEXT Conference

Tickets €495,-

Datum & tijd

2016-09-23 13:00:00

Restaurant NIO, Hamburg

Op vrijdag 23 september organiseert Creative Holland een sessie tijdens de NEXT Conferentie, die geheel in het teken staat van Dutch Digital Impact. Nederlandse bedrijven die vooroplopen in de muziek en digitale industrie delen hun visie en spraakmakende projecten. Hoe helpen Nederlandse bedrijven grote merken om nieuwe technologie in te zetten? Hoe kunnen merken profiteren van de diensten die de Nederlandse bedrijven aanbieden? MediaMonks, Spinnin’Records, Gigstarter, Fuga, Veejays.com, Chordify, Info.nl, Beeld en Geluid, Dropstuff en 3Duniversum delen hun ervaringen. Naast presentaties van spraakmakende projecten vindt er ook een demosessie plaats met matchmaking.

NEXT

NEXT is een congres dat op 22 en 23 september plaatsvindt in Hamburg en draait om digitale ontwikkelingen. Deelnemers zijn met name professionals die bij grote merken verantwoordelijk zijn voor de digitale strategie. Tijdens NEXT krijgen zij een kwalitatief hoogstaand programma aangeboden met presentaties over onder andere Behaviour Analysis, Product Design, Platforms en Artificial Intelligence. Naast presentaties van o.a. Google, Facebook en Audi worden er ook diverse workshops georganiseerd. 

Nederlandse deelnemers aan NEXT kunnen zich met €100,- korting inschrijven via deze link. Een kaartje kost dan niet €600,-, maar €495,-.

Creative Holland

Een Nederlandse delegatie van twaalf digitale media-, en muziekbedrijven, waaronder MediaMonks, Spinnin’Records en Gigstarter, gaan gezamenlijk als Creative Holland naar de NEXT Conferentie om daar de kracht van de Nederlandse creatieve industrie te tonen. Nederland is het focus land van het Reeperbahn Festival en NEXT Conference die 22 en 23 september gelijktijdig plaatsvinden in Hamburg. Dit zie je terug in Nederlandse keynote speakers en showcases, een Dutch Digital Impact sessie die geheel in het teken staat van Nederlandse bedrijven, matchmaking en een Nederlandse borrel als afsluiting van het event.

Programma Dutch Digital Impact

De Dutch Digital Impact sessie start om 15.00 uur in het restaurant NIO in Hamburg. Op het programma staan presentaties van:

 • MediaMonks – creatief, digital productiebureau, pionier op gebied van Virtual Reality
 • Info.nl – full service agency voor digitale platforms
 • Spinnin’ Records – ‘s werelds grootste dance record label met 15 miljoen online volgers
 • 3DUniversum - maakt 3Dscanning makkelijk
 • Chordify - gratis online muziek dienst die muziek vertaalt naar akkoorden
 • Gigstarter –marktplaats voor het boeken van livemuziek
 • Fuga – manage, distribueer en promoot je muziek
 • Veejays.com – design en productie van visuals voor club nights, festivals en fashion shows
 • Dropstuff – design studio gespecialiseerd in publieke schermen en virtual reality
 • Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid – het media archief van Nederland
 • Robert Overweg – Nederlandse VR-expert en ondernemer

Meer informatie over NEXT is te vinden op de website van NEXT.