25 november 2010

Netwerkbijeenkomst “AV in de openbare ruimte”

Datum & tijd

2010-11-25 15:00:00

Av Inpuls organiseert een bijeenkomst “AV in de openbare ruimte” tijdens het STRP festival op 25 november in Eindhoven. Samen met de steden Breda, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch en Tilburg investeert de provincie Noord-Brabant in de audiovisuele industrie als kansrijk, creatief cluster. Als makelaar audiovisuele industrie nodig ik u namens hen graag uit om die kansen in te vullen.

Het thema in Eindhoven is AV in de openbare ruimte. Het programma staat dit keer in het teken van toepassingen van audiovisuele producties en animaties op locatie. Niet alleen schermen, maar ook in en op gebouwen. AV in de openbare ruimte draait om de mogelijkheden om audiovisuele producties en infrastructuren te realiseren ter verlevendiging van de publieke ruimte. Met als concrete casus een terrein in ontwikkeling als StrijpS. Wat gebeurt er op dit vlak? Hoe werkt het? Wat kan het betekenen voor terreinen in ontwikkeling zoals StrijpS zelf? Veel voorbeelden en aansprekende producties. 

Het programma start om 15.00 uur met medewerking van o.a. Catrien Schreuder, Dropstuff, VR/Urban met SMSlingshot en direct betrokkenen rond StrijpS. Mis het niet! Aansluitend aan de bijeenkomst is er natuurlijk gelegenheid tot netwerken.
En direct aansluitend vanaf 19.00 uur het speciale AV-avondprogramma van het STRP Festival: de cinematic night.
Houd je van films kijken op een XL scherm? Ben je geïnteresseerd in live cinema? En lijkt een grootse expositie met interactieve kunstwerken je prachtig?

STRP presenteert een mindblowing audiovisueel programma met live cinema van Herman Kolgen, Purform en TelcoSystems, een Japans animeprogramma, performances, mediakunst en het Light Café. Herman Kolgen presenteert o.a. Inject, een indringend, overweldigend en tegelijkertijd poëtisch beeld- en geluidswerk waarin het menselijk lichaam centraal staat.

Voor deelnemers aan de middagbijeenkomst is het avondprogramma gratis te bezoeken. Reserveer dus vanaf 15.00 uur in uw agenda.
Av Inpuls ziet u graag op 25 november!

Aanmelden?
Meld je aan via deze link. Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan de netwerkbijeenkomst AV in de openbare ruimte. Geef bij het vakje 'motivatie' AV-meeting aan.
Het actuele programma vindt u ook op www.avimpuls.nl.