Sports Analytics and Technology Conference
4 juni 2019

Netherlands Sports Analytics and Technology Conference

Tickets €350

Datum & tijd

Dinsdag 4 juni

Tijdens de Sports Analytics and Technology Conference, komen 500+ bezoekers samen om de rol van data en analytics in de sport-industrie te bespreken. Op 4 juni worden de nieuwste trends en technologische inzichten gedeeld, die de sport wereldwijd gaan veranderen. Aanwezigen zijn afkomstig uit verschillende sectoren, waaronder sportclubs en -teams, media, entertainment, communicatie en de business sector.

De conferentie bestaat uit drie verschillende thema’s: Teams & Leagues, Fans, Brands & Engagement en Sports Technology & Data Science.

  • Bij Teams & Leagues komen grote en succesvolle sportteams aan het woord, zij praten over hoe zij data en analytics gebruiken binnen hun sport.
  • Tijdens Fans, Brands & Engagement ligt de focus op hoe data gebruikt wordt om de ‘fan loyalty’ en ‘fan experience’ te verbeteren.
  • Data wordt steeds belangrijker binnen de sport. Het thema Sports Technology & Data Science houdt zich dan ook bezig met hoe data en analytics gebruikt worden om sportprestaties en beslissingen te verbeteren.

Tot 29 April kun je Early Bird tickets kopen voor €250, daarna is een ticket €350. Voor studenten is er sprake van een aangepaste prijs van €100 per ticket. Een ticket bevat een conferentie pas, toegang tot alle sessies, koffie & thee, lunch en een networking event.

Meer informatie over het Netherlands Sports Analytics and Technology Conference