14 september 2011

MWG: Algemene Mediabeschouwingen

Datum & tijd

2011-09-14 16:30:00

Aan de vooravond van Prinsjesdag zal de MWG weer het startsein voor een nieuw mediaseizoen geven. Op 14 september a.s. organiseert MWG weer de Algemene Mediabeschouwing voor dit jaar. Bij deze traditionele aftrap treedt er een nieuw mediakabinet aan, dat zijn visie op de ontwikkelingen en hoogtepunten voor komend jaar zal presenteren. Dit nieuwe mediakabinet zal zich presenteren in de Raadszaal van de Stopera in Amsterdam.

Dit zijn de nieuwe ministers voor 2011. Monique Opdam (ING) zal aantreden als de minister van Adverteerders. Herbert Blankesteijn (Journalist) zal de positie minister van Informatie bekleden. Tot minister van Media is dit jaar Diederik Breijer(Universal) benoemd en Adri Ulfman(Ulfman2 BV) is aangesteld als minister van Exploitanten. Zij zullen vanuit hun expertise voorspellingen doen wat er komend jaar voor elke ‘fractie’ te wachten staat.

Frederique de Jong (presenteert o.a. het programma Mediazaken op BNR) zal deze nieuwe ministers eens flink aan de tand voelen. Niet alleen zij zal dit doen, u kunt zelf actief meedoen door gebruik te maken van de interruptiemicrofoon en uw (kritische) vragen te stellen. Bovendien blikken de ministers van het vorige seizoen Bert Kamp, Marc Stubbé, Arno Otto en Ruud Wanck terug op hun statements van het afgelopen jaar. Hoe waardevol waren hun voorspellingen?

Het programma ziet er als volgt uit;
15.30 Ontvangst.
16.00 Aanvang programma.
17.30 Netwerkborrel.

De toegang is voor MWG-leden gratis, voor niet-leden bedragen de kosten €70 (excl.BTW). Wilt u met een aangescherpte visie een nieuw mediajaar in? Meldt u dan nu aan via de volgende link .