11 april 2011

NAB Show

Datum & tijd

2011-04-11 10:00:00

Las Vegas Convention Center

Van 11 tot en met 14 April wordt in Las Vegas (USA) de NAB Show georganiseerd, de grootste internationale beurs voor contentbewerking, opslag en distributie. Het iMMovator project Dutch Media Hub is met een stand aanwezig op de NAB Show. In de South Upper Hall is Dutch Media hub te vinden op standnummer SU 21-07.

De NAB Show is één van de grootste evenementen voor de wereldwijde broadcast industrie, met name gericht op techniek en distributie. Elk jaar komen er weer meer media professionals naar Las Vegas om de laatste technieken op het gebied van opname, contentbewerking, opslag en distributie te aanschouwen. Naast een uitgebreid congresprogramma, waar dit jaar James Cameron de openingsspeech verzorgt, bestaat de NAB uit een grote beurs waar verschillende partijen hun diensten demonstreren. Zo ook Dutch Media Hub.

De Dutch Media Hub stand is gereserveerd in het content central, South Upper en heeft standnummer SU 21-07. De afmeting van de stand is 3 x 9 meter. Geïnteresseerde bezoekers worden voorgelicht over het project en de diverse pilots. Voor het eerst heeft Dutch Media Hub ook een demo op de stand. In samenwerking met OD Media kan een Digital Assets Management Systeem gedemonstreerd worden waarmee content eigenaren hun content snel, veilig, gemakkelijk en op hoge kwaliteit kunnen delen met hun klanten.

Partners van Dutch Media Hub kunnen de stand gebruiken maken als ontmoetingsplek en voor afspraken met hun klanten en relaties. Daarnaast is er een spreekkamer op de stand aanwezig waar men rustig, afgesloten van de drukke beursvloer, gesprekken kan voeren.