7 oktober 2014

SILICON VALLEY EN DOM PEOPLE

Datum & tijd

2014-10-07 14:15:00

Kapitaal

Als verkenners vanuit de CMD opleiding van de Hogeschool Utrecht en U CREATE Centre of Expertise Creatieve Industrie staken Laurens Vreekamp en Erik Mooij  afgelopen zomer de oceaan over naar DE hotspot van de creatieve industrie, Silicon Valley. Tijdens een seminar op dinsdag 7 oktober, praten zij jou bij over hun avontuur.

De reis naar de bekende creatieve valley werdt gemaakto m de mogelijkheden te onderzoeken voor samenwerkingen tussen Utrecht en de VS.Na vele presentaties en interviews met docenten en studenten van de Stanford d.school, een bezoek aan deNMC Summer Conference in Portland, een goed gesprek met een durfinvesteerder en talloze cappuccino’s met Nederlandse startuppers uit de bekendste Valley ter wereld, kwamen ze volop geinspireerd terug.

Een bijzonder verhaal over creatief ondernemerschap, onderwijsinnovatie, the best of both climates, en een ‘request for bold ideas’.

Utrechtse innovators, onderwijsvernieuwers, studenten en andere geinsteresseerden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.