5 april 2014

NAB Show – Las Vegas

Datum & tijd

2014-04-05 07:00:00

Las Vegas Convention Center

Van 5 tot en met 10 april wordt in Las Vegas, Nevada (USA) de NAB Show georganiseerd. NAB Show is ’s wereld grootste beurs met de focus op media, film, entertainment en de ontwikkeling van het gebruik van cross media. Met meer dan 93.000 bezoekers en 1.550 exposanten is de NAB Show de ultieme marktplaats voor digitale media en entertainment. Van ontwikkeling tot consumptie via verschillende platforms en nationaliteiten, vind je hier de nieuwste technieken die traditionele broadcasting overstijgen. Meer informatie betreft de beurs, accommodatie of het reizen naar de Verenigde Staten is beschikbaar op de website van NAB Show

Naast de enorme beurs waar mediatechniek van opname tot uitzending centraal staat, worden er tijdens de NAB Show ook verschillende inhoudelijke sessies georganiseerd. Het programma bestaat uit hoogstaande conferentie sessies (creatief, technisch, management), toonaangevende trainingen voor digitale media professionals (editors, producenten, regisseurs, grafici en ontwerpers) en diverse workshops. De NAB organiseert deze sessies in samenwerking met een grote hoeveelheid media organisaties.

Registreren

Philip Hammerstein, U.S. Commercial Service, is de officiële Nederlandse delegatieleider van NAB. Door u zich via hem te registreren, kunt u van onderstaande voordelen profiteren.

  Voordelen van de gratis registratie via de U.S. Commercial Service:

  • Gratis entreebewijs, de Exhibits-Only Pass ter waarde van $150
  • $100 korting op Flex Pass conferentie registratie
  • Korting op autohuur via Alamo – 5 dagen vanaf €125 incl. verzekering
  • Uitnodiging voor de NAB International Reception
  • Exclusieve toegang tot het International Trade Center waar U.S. Commercial Service specialisten voor u klaar staan voor advies. Daarnaast kunt u hier gratis gebruik maken van verschillende office voorzieningen, zoals computers, vergaderkamers, vakbladen en WiFi
  • De 2014 NAB Show Export Interest Guide

Registreer nu via NABshow.com met promotiecode: ID108 of neem contact op met Philip Hammerstein: via Philip.Hammerstein@trade.gov of bel 070-310 2416.