7 juni 2022

Immersive Content | Next Steps (ClickNL)

Tickets 0,- (Gratis)

*Onderdeel van de Dutch Media Day*

Van werken tot shoppen, gamen en socializen: immersieve content dompelt gebruikers onder in levensechte ervaringen. En de vraag hiernaar neemt toe. Als Nederlandse creatieve industrie zijn we sterk in het ontwikkelen van deze content.

Er liggen veel nieuwe kansen voor het grijpen. Of het nu gaat over training en opleiding in de zorg, ontwerp van en participatie binnen de gebouwde omgeving of support voor veiligheidsprofessionals: steeds meer sectoren zien de toegevoegde waarde van immersieve content. Tegelijkertijd zijn er grote uitdagingen: een gebrek aan mensen, faciliteiten en bewijslast staat opschaling in de weg, terwijl publieke waarden onder druk staan van de Big Tech die wordt ingezet voor immersieve ervaringen.

Door de krachten te bundelen kunnen we de uitdagingen gezamenlijk te lijf gaan zodat we ook gezamenlijk kunnen profiteren van de grote kansen die zich aandienen. Daarom verkent CLICKNL de mogelijkheden voor een programma om de ontwikkeling en toepassing van immersive content te versterken. Zij doet dit samen met bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van VR/AR, media, gaming en entertainment en coalities van partijen uit diverse regio’s.

Tijdens dit event praten we je bij: welke stappen zijn gezet? Welke kansen liggen er? Wat is er nog nodig om dat te realiseren? En vooral ook: hoe en waar kan jij bijdragen aan dit programma? Kortom: wat zijn de Next Steps?

Kaartjes voor fysieke, of online aanwezigheid

Voor dit event kun je een keuze maken tussen een ticket voor de fysieke bijeenkomst in Beeld en Geluid Hilversum, of een ticket waarmee je de link naar de livestream ontvangt.

Praktische informatie

Immersive Content | Next Steps zal plaatsvinden op dinsdag 7 juni en is gratis fysiek bij te wonen of te volgen via een livestream. Een dag voor het event ontvang je informatie over de locatie en aanvangstijd of de link naar de livestream per mail.

De bijeenkomst duurt van 14.00 – 14.45 uur. We willen je verzoeken om om 13.45 uur aanwezig te zijn.

Heb jij een vraag voor een van de sprekers? Er is een chatfunctie tijdens de livestream, dus je kan ter plekke je vraag stellen! Aanmelden kan hier.


Dit evenement wordt verzorgd door CLICKNL