22 september 2009

MWG opent seizoen met Algemene Mediabeschouwingen

Datum & tijd

2009-09-22 17:00:00

Traditiegetrouw begint MWG het seizoen met een nieuw mediakabinet, waar gekeken wordt naar de  veranderingen in het medialandschap. Eerst wordt er terug gekeken naar de prognoses van vorig jaar: wat waren de stellingen en wie had het bij het rechte eind? Vervolgens zal aan de hand van visies van nieuwe 'ministers' de toekomstverwachtingen voor komend jaar worden geschetst.

Op 22 september is Ronnie Overgoor (bekend van Blue Shots en Pitch Talk bij het Gesprek)
voorzitter en zal de 'ministers' Jan Driessen (AEGON, BVA), Mark Woerde (Lemz), Julius Minnaar (Universal Media) en Paul Siro (RTL) in de 2e kamer ontvangen. Aan de hand van de visies van de nieuwe ministers worden de toekomstverwachtingen voor komend jaar geschetst. De “2e kamer” (de bezoekers) wordt met interruptiemicrofoons in staat gesteld commentaar te geven en vragen te stellen.

Meer informatie over de bijeenkomst en inschrijven via de website van MWG

 

Over MWG
De MWG bestaat al 38 jaar en is branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie met een focus op (nieuwe) media. De circa 2.000 leden zijn werkzaam bij onder meer adverteerders, media-, onderzoek- en reclamebureaus en exploitanten/uitgevers. Het doel van de MWG is om via diverse events, bijeenkomsten en publicaties de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Daarnaast is de MWG een sociaal platform dat de mogelijkheid biedt mensen uit het vak te ontmoeten.