30 september 2010

Broadcast Press organiseert Nationaal Omroepcongres

Datum & tijd

2010-09-30 09:30:00

Op 30 september aanstaande organiseert Broadcast Press voor de 20e keer het Nationaal Omroepcongres. Op het podium o.a. Matthijs van Nieuwkerk, Henk Hagoort, Roek Lips, Albert Verlinde, Marjolijn van Westerloo, Carel Kuyl, Nick Davies en Frits Wester. Inclusief de uitreiking van de award ‘Mediabedrijf van het Jaar’. Leden van iMMovator krijgen 75 euro korting bij hun inschrijving!

Het ontwikkelen van goede televisieprogramma’s is het mooiste vak dat er is! Maar tijden veranderen. Ook in het creatieve hart van Nederland. De publieke omroep ligt onder vuur. De journalistiek wordt ingehaald door de snelheid van Twitter. Reclame-euro’s nemen af in effectiviteit en eens succesvolle formats lijken uitgekauwd en afgeserveerd. Time for a Change!

Nationaal Omroepcongres
Wanneer: 30 september, 8.30 – 18.00 uur
Waar: Spant! Bussum

Kosten: Normaal € 599,- excl. BTW voor mensen werkzaam bij een omroep, producent of facilitair bedrijf en € 799,- excl. BTW voor overige deelnemers.

IMMovator leden krijgen een speciale korting van € 75,-. Vermeld iMMovator in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier om gebruik te maken van deze korting.

Voor meer informatie over het programma en de sprekers: www.omroepcongres.nl