24 maart 2016

SXSW-update

Datum & tijd

2016-03-24 14:00:00

Beeld en Geluid

SXSW is de jaarlijkse trekpleister voor muzikanten, filmmakers en digitale nomaden die er hun nieuwste creaties tonen. In de loop der jaren is SXSW is hét belangrijkste netwerkfestival voor financiers en startende ondernemingen in de Verenigde Staten geworden. Dé plek om aanwezig voor het laatste nieuws over digitale, media en ICT ontwikkelingen. Hier worden nieuwe trends gesignaleerd en miljardenbedrijven geboren. Diensten als Twitter en Foursquare danken hun succes aan lancering op SxSW.

Bekijk hier de livestream van de SXSW Update

Voor iedereen die niet aanwezig is op SXSW organiseren iMMovator en Hilversum Media Campus voor het eerst op het Media Park een speciale SXSW update in Beeld en Geluid waar de laatste trends en insights van het festival worden gedeeld. Je wordt in één middag bijgepraat over de vele aankondigingen, demo’s en sessies die op de SXSW zijn getoond. Welke trends mag je als mediabedrijf niet missen? Welke media-innovaties gaan het landschap veranderen? Wat was er op SXSW te zien op het gebied van Virtual Reality, Internet of Things en streaming media? 

Programma

De sessie zal plaatsvinden op donderdag 24 maart van 15:30 (inloop vanaf 15.00) tot 17:00 uur met daarop aansluitend een gezellige netwerkborrel. Onder leiding van twee SXSW veteranen (en oud omroepmedewerkers) Roeland Stekelenburg en Erwin Blom (van Fast Moving Targets) komen de hoogtepunten van SXSW naar voren. Ook andere SXSW-gangers vragen we aanwezig te zijn en hun ervaringen te delen, zodat het een interactieve sessies wordt.

Meld je nu aan!