22 mei 2014

Mobile Convention Amstedam

Tickets €595,-

Datum & tijd

2014-05-22 07:00:00

Beurs van Berlage

Op 22 en 23 mei zullen meer dan 800 professionals uit de mobile business world verzamelen in de Beurs van Berlage in Amsterdam, voor de Mobile Convention Amsterdam (MCA). MCA is de grootste mobiele conferentie en tentoonstelling in Noord-Europa dat inzichten geeft in de toekomst, mobiele landschappen en showcases.  Mobile Convention Amsterdam heeft prominente sprekers en leidinggevenden en biedt brede inzichten in de mobiele toekomst.

Elke organisatie wordt beïnvloed door mobiele verstoringen. Het heeft de manier veranderd waarop we communiceren en daardoor veranderde de manier waarop we zaken doen. Mobile bevordert het toekomstige betalingssysteem en verandert perspectieven in het bedrijfsleven. MCA biedt richtlijnen om de mobiele verstoring  om te zetten naar succes. 

MCA heeft al een groot deel van de line up bekend gemaakt. Met o.a. sprekers als:

  • José Antunes (Coca-Cola)
  • Toinie Veenhuis (Belastingdienst)
  • Erik de Muick Keizer (Google)
  • Arno Lubrun (Facebook)

Kijk op de website voor meer sprekers en informatie over het programma!

Voor wie?

Mobile Convention Amsterdam wordt bezocht door 800+ professionals die willen weten hoe ze mobiel succesvol kunnen inzetten. Bureaus met mobile in hun portfolio mogen dus niet ontbreken.

Inschrijven

Wil jij dit congres niet missen? Koop dat hier je ticket! De kosten bedragen €595,-. Ben je lid van Emerce? Dan kost een ticket €495,-.