12 oktober 2017

MediaTalk – Guerilla Marketing

Datum & tijd

12 oktober van 18:30 tot 20:00

Mediacentrum van het Media Park.

Hilversum Media Park, Hilversum, Nederland

12 oktober van 18:30 tot 20:00 organiseert de Hilversum Media Campuseen gratis media talk over guerilla marketing in het Mediacentrum van het Media Park.

Guerrilla marketing

Guerrilla marketing is een strategisch doordachte reclameoverval die op een onvoorspelbaar moment, op een originele, relevante manier en op het juiste ogenblik bij de juiste doelgroep sympathie en een onvergetelijk wauw-effect opwekt voor een merk, mening, dienst of product. Je doelgroep op een bijzondere en positieve manier bereiken, daar gaat het om! Zeeman undercover op de Fashion Week, de Glamour Stiletto run en de Grote Donor Show zijn enkele Nederlandse voorbeelden van geslaagde Guerrilla marketing acties.

Maar hoe bedenk je nu zo’n gaaf guerrilla marketing concept? Wat heb je hiervoor nodig? En wanneer wordt jouw idee een succes? Filip Kohlmann van Raúl&Rigel gaat tijdens de Media Talk in op alle facetten van guerrilla marketing. Raúl&Rigel is een offroad, streetwise production agency. Zij hebben veel ervaring in het opzetten van ludieke en opvallende marketingacties.

Aanmelden

Aan het einde van de avond ga je naar huis met een aantal praktische tips én inspirerende voorbeelden van guerrilla marketing acties. Ben jij geïnteresseerd in deze media talk? Lees dan verder op de eventpaginavan de Hilversum Media Campus en meld je aan!