1 april 2010

Met korting naar Mobile Convention in Amsterdam

Datum & tijd

2010-04-01 10:15:00

Emerce en CM presenteren op 1 april 2010 de eerste Mobile Convention Amsterdam, waar meer dan 30 sprekers hun visie, inzichten, lessons learned en succesverhalen delen met het publiek. In één dag wordt u volledig bijgepraat over de inzet van de mobiele telefoon voor marketing, dienstverlening, communicatie en dienstinnovatie, zowel op nationaal als op internationaal vlak. En dat alles in de schitterende Beurs van Berlage in het centrum van Amsterdam!

MCA belicht het hele spectrum van de mobiele telefoon. Zo is er een plenaire sessie met keynote-sprekers en diverse cases, overzichten, een “App-Chapel” en workshops. Bovendien beschikt Mobile Convention Amsterdam over een beursvloer voor exposanten.

Wie ontmoet u allemaal bij Mobile Convention Amsterdam?

Sprekers van aansprekende cases (o.a. Eredivisie, ANWB, Interpolis, NOS, Nu.nl, Pathé, Rabobank en The Guardian) bieden een kijkje achter de schermen en gaan in op de successen en lessons learned.

Verder zijn er toonaangevende en trendsettende bedrijven en sprekers op mobile gebied (zoals Layar, eBuddy, Aka-Aki en AdMob) en een scala van specialisten over de ontwikkelingen en trends op specifieke gebieden zoals social media, payment en mobiele applicaties, mobiele internetsites en sms. Kortom, een dag waar u bij hoort te zijn!


Speciale aanbieding
Als lid van iMMovator kunt u met korting naar de Mobile Convention. Klik hier om u aan te melden en voer 'IMMOV' in als kortingscode om €50 euro korting te krijgen.