31 augustus 2011

Lezing Charles Landry bij Netwerk023

Datum & tijd

2011-08-31 11:00:00

Na zijn lezing op het pionierscongres in het kader van het Fokker Spin Centennial festival met als onderwerp "Kunnen steden als entiteit pionier zijn?", houdt Charles Landry een extra en speciale lezing op 31 augustus voor een ieder, die geïnteresseerd en betrokken is bij Haarlem als creatieve stad.

De ochtend wordt begeleid door Haarlemmer Paul Rutten. Paul Rutten is hoogleraar creatieve industrie en innovatie. Momenteel doet Paul Rutten, in het kader van het Europese project Nieuwe Energie op de creatieve as, onderzoek naar Haarlem en de creatieve industrie.

Charles Landry zal zich in een Engelse lezing richten op de specifieke eigenschappen, mogelijkheden en ontwikkelingen in Haarlem. De lezing heeft als onderwerp: "Stadsontwikkeling ten aanzien van creativiteit en innovatie." Een unieke kans om de Haarlemse situatie te bespreken met een zeer gerenommeerd onderzoeker en spreker!

Meer informatie en aanmelden via de website van netwerk023.

Pionierscongres

Op 30 augustus is Charles Landry bovendien keynote speaker op het Pionierscongres in de Haarlemse Philharmonie. Wie zijn de pioniers van vandaag? Hoe belangrijk zijn ze voor Nederland? Wat drijft ze en wat houdt ze tegen? Tijdens presentaties en debatten gaan de deelnemers van het pionierscongres op zoek naar de pioniersgeest van Anthony Fokker. Het congres richt zich op ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers, docenten en studenten en is onderdeel van het Fokker Spin Centennial Festival.  Meer informatie en aanmelden via de website van het Fokker Spin Centennial Festival.