15 september 2011

Emerce eDay het e-business event van het jaar met iMMovator korting

Datum & tijd

2011-09-15 11:00:00

Emerce eDay is het meest toonaangevende en grootste e-business event van de Benelux. Dé dag in het jaar waarop de Nederlandse top in business, media en marketing bij elkaar komt. Ieder jaar weer brengt eDay de nieuwste inzichten van internationale topsprekers. Een dag vol thoughtleaders, eyeopeners, top cases en inspiratie.

Internationale keynote sprekers zullen het podium van eDay betreden, een line-up van visionairs en innovators. Opinieleiders met een spot on visie op de laatste ontwikkelingen in business, technologie en marketing, en de implicaties daarvan voor bedrijven. Inspirerende en verrassende verhalen.

In de track disruption in industries krijgt u inzichten door real life cases waarin het omverwerpen van traditionele business modellen centraal staat. Zoals bijvoorbeeld in de bank- en verzekeringswereld  waar bestaande modellen op hun kop worden gezet.  

Internet of Things is hét buzz-woord. Dankzij sensoren en zenders zijn objecten aan elkaar en aan het internet verbonden. Op eDay een blik in de nabije toekomst met onder andere toepassingen in automotive, banking, leisure, FMCG, retail en media.

Wat wordt the next big thing? De track A look into the Future biedt een blik in de toekomst. Welke ideeën en concepten houden professoren en denkers bezig in de leading denk-tanks ter wereld?

Investeerders en startups ontmoeten elkaar op /Venture. In wat voor oplossingen investeren bestaande bedrijven en geldschieters? En wie wordt binnenkort hot?

Bekijk nu het programma.

Inschrijven met korting

iMMovator leden profiteren bovendien van 50 euro,- korting bij hun inschrijving voor eDay. Registreer met code RCLQ6963 om gebruik te maken van deze korting.