7 oktober 2016

Meet the Master sessie: Matthew F. Reyes

Tickets €0,-

Datum & tijd

2016-10-07 07:30:00

SWITCH

Op 7 oktober organiseren IMMovator, Media Park en Hilversum Media Campus een Meet the Master sessie met Matthew F. Reyes. Matthew is werkzaam als Applied Solutions Manager voor GoPro’s Advanced Media, gespecialiseerd in geavanceerde multi-camera controle. Bij GoPro is Matthew een belangrijke schakel tussen externe partners en het GoPro developers team om verschillende VR projecten uit te voeren, waaronder het Human Arrow Project; een project waarbij Jeb Corliss in een wingsuite over de Grote Muur in China vloog met een snelheid van 190 km en daarbij een doelwit raakte ter grootte van een kleine appel. Tijdens deze sessie zal Matthew meer vertellen over zijn ervaringen en projecten bij GoPro. 

LET OP: wegens omstandigheden moest Matt Nederland eerder verlaten dan verwacht en is deze Meet the Master gecancelled. 

Naast een keynote speech van 45 minuten is er uitgebreid de tijd om vragen te stellen. De Meet the Master sessie zal plaatsvinden in de SWITCH op het Joop van den Endeplein.

Human Arrow Project 

In 2007 richtte Matthew het bedrijf Exploration Solutions op. Sinds de oprichting heeft Matthew succesvol met samengewerkt met bedrijven als NASA, academische instellingen en kleine ondernemingen. Matthew is al meer dan 16 jaar betrokken in de ruimte industrie. Zo is hij werkzaam geweest als Technology and Education Strategist bij NASA Ames Research Center en manager van de officiële Burning Man Webcas. Daarnaast was te gast Matthew als internationaal spreker op Campus Party  afgelopen jaar. In de laatste jaren is veel van Matthews werk gericht op het voor wetenschappers, ingenieurs en makers mogelijk maken om de ruimte te ontdekken. Met het daadwerkelijke doel om te begrijpen en communiceren hoe deze technologieën het menselijk welzijn op aarde kunnen verbeteren. 

Programma

De Meet the Master sessies zijn kleinschalige sessies waarin een internationale expert een speech geeft, gevolgd door een uitgebreide Q&A sessie. De Meet the Master sessie start om 09.30 uur (inloop vanaf 09.00) en is rond 11.30 uur afgelopen.

Geïnteresseerd om aan te schuiven? Schrijf je gratis in!