7 september 2023

MediaWatch Podcast: Ezra Eeman (NPO)

Datum & tijd

Donderdag 7 september, 16.00 - 17.00 uur

Op donderdag 7 september is er weer een aflevering van de MediaWatch podcast (voorheen MediaMatters radioshow) op New Business Radio. Bert Kok gaat met gevestigd namen en nieuwkomers in gesprek over innovatie in de mediasector en ontwikkelingen op het Media Park in Hilversum.

In deze editie is Ezra Eeman te gast, Directeur Strategie & Innovatie bij de NPO. Dat is een nieuwe, belangrijke functie binnen de publieke omroep. Hoe belangrijk blijkt wel uit het feit dat Ezra deel uitmaakt van het directieteam van de NPO. Hij is nu 100 dagen in dienst bij de publieke omroep en dat is een mooi moment om nader met hem kennis te maken en even terug te kijken op zijn eerste periode bij de NPO.

Wordt Ezra de architect van de nieuwe koers die de publieke omroep relevant moet houden in deze snel veranderende digitale tijden? Aan z’n ervaring zal het niet liggen, want hij kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in digitale innovatie bij onder meer Mediahuis, EBU, VRT en VTM.

MediaWatch is iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur live te beluisteren op New Business Radio. De uitzending is daarna beschikbaar als podcast op Spotify, Apple Podcasts en SoundCloud. Lees hier meer over de MediaWatch Podcasts.