5 juni 2018

Mediabooster Personal Branding

Tickets €100,-

Datum & tijd

Dinsdag 5 juni 2018 van 09:00 – 17:00 uur

Sterke merken onderscheiden zich door het verhaal dat het merk vertelt. De basis van een succesvol carrièreverloop is jouw echte verhaal te kunnen vertellen over jouw merkwaarden. In de workshop Personal Branding leer je hoe je dit verhaal over jezelf opbouwt en kunt vertellen.

Je krijgt zicht op je persoonlijke talenten, drijfveren, overtuigingen, missie en waarden. Uiteindelijk werken we samen toe naar het maken van een elevator pitch: een korte krachtige tekst waarin je precies de essentie van je eigen merkwaarden aangeeft, en waarmee jouw toegevoegde waarde voor een ander, een organisatie of een project in een keer duidelijk wordt.

De eendaagse workshop Personal Branding wordt op 5 juni georganiseerd. We gaan de diepte in als het gaat om Personal Branding; wat is het eigenlijk en welke elementen maken ‘jouw merk’? Je krijgt inzicht in jouw talenten en passies en maakt daar vervolgens een compleet verhaal over jezelf van.

TalentFirst

De workshop wordt begeleid door Susan Smudde van TalentFirst, een ervaren loopbaancoach en trainer. Susan heeft een achtergrond als Organisatiepsycholoog.

De kosten voor deze Mediabooster bedragen €100,- (incl. btw).

Inschrijven gaat via deze link. Neem voor meer informatie over de Mediabooster Personal Branding contact op met Caroline Dutry van Haeften, via caroline@mediaperspectives.nl.