11 oktober 2018

Media Perspectives @ eDay Next Gen

Datum & tijd

11 oktober, 10-18 uur

Grote, bekende events weten vaak de ‘next generation’ van digitale innovators niet aan te trekken, door een gebrek aan bekendheid, toegankelijkheid en hoge kosten. Emerce wil dit doorbreken door eDay Next Gen te organiseren – speciaal voor de nieuwe generatie digitaal talent. Media Perspectives is ook aanwezig op eDay Next Gen. Samen met mediabedrijven willen we jong talent scouten en hen laten zien hoe leuk het is in onze industrie te werken.

Op 11 oktober 2018 vindt eDay Next Gen plaats tijdens de Amsterdam eWeek en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met een netwerk van (opleidings)partners.

Wie bezoeken Next Gen?

Next Gen is gratis toegankelijk voor ambitieus, jong, digitaal talent uit Nederland en het buitenland. Het gaat om studenten die bijna afgestudeerd zijn en young professionals met 1-4 jaar ervaring. Ze zijn werkzaam op het gebied van marketing (online marketeers, designers, content creators) of tech (developers, engineers, data analysts). Ze hebben een opleidingsachtergrond in bijvoorbeeld Business IT & Management, Computer Science; Communication & Multimedia Design; Creative Media and Game Technologies; Data Science; Artificial Intelligence; Digital Design; E-commerce & E-fulfillment; Software Engineering; Business Administration; Communication… etc.

Eday Next Gen bezoeken

Wil jij impact maken in the digital industry? Ben jij de Next Gen marketeer, designer, content creator, developer, engineer of data pro? Met de ambitie om te werken aan de game changers van de toekomst? Kom dan als bezoeker naar Emerce eDay Next Gen. Schrijf je hier gratis in

Programma

De bezoekers van Next Gen krijgen een inspirerend programma voorgeschoteld met internationale sprekers als Andy Zondervan (Rightshare), Pamela Pavliscak (Change Sciences), David Li (Shenzen Open Innovation Lab) en expertsessies van onder meer Bloomon, Moyee Coffee en Wonderkind.

Meer informatie over Eday Next Gen vind je op de website.

Media Perspectives @ eDay Next Gen

We merken dat jong digitaal talent niet altijd direct aan de media-industrie denkt als toekomstig werkveld. En dat is jammer, want onze industrie biedt volop kansen! Daarom is Media Perspectives als partner verbonden aan eDay Next Gen. We gaan de media-industrie presenteren door middel van een stand – wil je dat we jouw vacactures daarop meenemen? Neem contact op met talent@mediaperspectives.nl

Oproep: help ons mee de media-industrie te vertegenwoordigen

We zijn op zoek naar bedrijven die samen met ons op Next Gen willen laten zien wat voor boeiend en dynamisch werkveld de media-industrie is voor jong digitaal talent.  Zie je kansen om op Eday Next Gen talent te scouten? Is jouw bedrijf geïnteresseerd om onderdeel uit te maken van onze Next Gen Media Tour? Heb je vacatures die je graag wilt laten zien op onze stand? Neem contact met ons op via talent@mediaperspectives.nl om de mogelijkheden te onderzoeken.