2 juli 2019

Cursus Personal Branding

Tickets 455,- excl. BTW (€550,- incl. BTW)

Datum & tijd

2 juli

Wat is jouw unieke kracht? Hoe presenteer je die op een manier die bij jou past? Wij helpen je om hierachter te komen met de cursus Personal Branding. Je krijgt alle handvatten voor een ijzersterke pitch op basis van jouw unieke merkwaarden. 

De basis van een succesvol carrièreverloop is jouw verhaal te kunnen vertellen met jouw unieke merkwaarden. Zeker in de huidige arbeidsmarkt is het voor mediaprofessionals van belang om jouw toegevoegde waarde te laten zien in gesprekken met werkgevers, leidinggevenden of collega’s. De cursus Personal Branding leert je inzicht te krijgen in jouw unieke verhaal en hoe je dit op krachtige wijze kunt presenteren.

 

Na de cursus Personal Branding:

  • Heb je jouw unieke profiel van waarden, kennis en vaardigheden helder voor ogen
  • Heb je inzicht in hoe je jouw personal brand kunt versterken
  • Weet je hoe je je op een prettige, authentieke en onderscheidende wijze kunt presenteren

Kortom: na de workshop staat jouw persoonlijke merk als een huis!

 

Doelgroep

De workshop is interessant voor iedereen die zelf de regie wil houden over zijn of haar eigen loopbaan. Of je nu zzp-er bent of in loondienst, creatief of techneut.

 

Wat leer je tijdens de cursus Personal Branding?

Je leert hoe je het verhaal over jezelf opbouwt en vertelt. Je krijgt zicht op je talenten, drijfveren, overtuigingen en waarden. Tijdens de cursus werk je je eigen ‘elevator pitch’ uit: een krachtige onderbouwing van jouw toegevoegde waarde voor een organisatie of een project.

In het programma is er aandacht voor de volgende onderdelen:

  • Ambitie: door middel van creatieve technieken ga je je ambitie bepalen
  • Merktemplate: vanuit jouw ambities en kernkwaliteiten kies je een aantal persoonlijke merkwaarden die centraal staan in jouw merktemplate
  • Elevator pitch: jouw merktemplate vertaal je verder door naar een kernachtige boodschap
  • Persoonlijk profiel: als laatste werk je aan een onweerstaanbaar profiel (bijvoorbeeld in de vorm van een CV) waarmee je je profileert op de interne of externe arbeidsmarkt

 

Docenten

Susan Smudde

De workshops Personal Branding worden begeleid door Susan Smudde, een ervaren loopbaancoach en trainer bij o.a. Being at Work en Talent First. Susan heeft een achtergrond als organisatiepsycholoog. Door individuen, cultuur en leiderschap te ontwikkelen helpt ze organisaties om te groeien en te veranderen.