3 december 2015

Media Park Update met Egon Verharen

Datum & tijd

2015-12-03 11:00:00

SWITCH

Nieuw dit najaar: lunchbijeenkomsten voor professionals op het Mediapark in de SWITCH, het nieuwe paviljoen dat staat naast Bar Boon. In een korte en interactieve sessie staat iedere keer een andere pionier in de spotlight met aandacht voor nieuwe diensten die gelanceerd worden. Daarbij mag elke gast een starter meenemen die aandacht verdient. Om 12 uur samen een broodje eten, van 12.30 tot 13.00 een interview met de gast van de week. Het event wordt live gestreamd, en publiek in de Switch zowel als online kunnen vragen stellen.

Bekijk hier de livestream!

Gast van de week is Egon Verharen, manager R&D voor de NPO ook de voorzitter van het Technisch Comite van de EBU (European Broadcasting Union). Tijdens de Media Park Update gaat hij in op het R&D beleid van de NPO. Hij vertelt iets over de PO plannen voor het nieuwe jaar, gaat in op de manier van werken die zij nu hanteren rond innovatie, beantwoordt vragen over TV via de ether and second screen - want de Publieke Omroep gelooft dat second screen toepassingen bij TV programma's nog steeds erg waardevol zijn. Als speciale gast neemt hij dan ook mee: Marc Veuger, mede oprichter van Angrybytes, een Hilversumse ontwikkelaar die veel second screen toepassingen voor de omroepen produceert.

Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan in en kom naar de Switch op het Joop van den Ende plein. Je kunt lunchen vanaf 12.00 uur. De opname vindt plaats van 12.30-13.00. De bijeenkomst wordt live gestreamd dus je kunt ook tijdens uw lunchpauze meekijken. Heb je vragen voor Egon? Stel ze live in de Switch, of via twitter #immovator of #mediaparkupdate