27 februari 2012

Matchmaking event: ontmoet zakenpartners tijdens Mobile World Congress

Datum & tijd

2012-02-27 10:00:00

In Barcelona vindt van 27 februari tot 1 maart het Mobile World Congress plaats. Met 60.000 verwachte bezoekers is het dé beurs op het gebied van Mobile. Een greep uit de meer dan 1.400 standhouders van vorig jaar: Blackberry, Deutsche Telekom AG, Ericsson, Google Inc., IBM, Microsoft, Nokia, Orange, Samsung Electronics Co Ltd., Telefonica, VISA en Vodafone. Speciale aandacht voor Apps is er ook op de App Planet.

Tijdens dit grote event zal Enterprise Eupope Network (onderdeel van NL EVD Internationaal) voor de zevende maal een matchmaking event organiseren. U kunt dan potentiële zakenpartners ontmoeten! Leveranciers, experts en gebruikers van mobile technology; grote én kleine bedrijven worden daar namelijk samen gebracht. U kunt met hen één op één gesprekken aanvragen. Alle deelnemende bedrijven zullen eerst een intake hebben, zodat ze goed gematcht kunnen worden met andere ondernemers. Dat bespaart u tijd en moeite!

Normaal kost het goedkoopste toegangskaartje van het Mobile World Congress € 699,-. Enterprise Europe Network biedt u aan om voor € 300,- deel te nemen aan het Matchmaking Event inclusief toegang tot het Mobile World Congress.

Meer info

De inschrijving is nog niet geopend, maar u kunt zich wel nu al melden bij Pascale Moning als u interesse heeft in deelname.

Kijk hier voor meer informatie over het Mobile World Congress 2012