28 augustus 2014

Café du Tour – technologische innovaties en businessmatches in de sport

Tickets gratis

Datum & tijd

2014-08-28 12:30:00

IW4 in Veenendaal

In 2015 vindt de start van de Tour de France plaats in Utrecht. In aanloop naar dit ‘grand depart’ organiseren de Kamer van Koophandel, de Economic Board Utrecht (EBU) en het Businesspeloton Utrecht een vijftal ‘Cafés du Tour’. Tijdens deze bijeenkomsten komen business, innovatie en de liefde voor sport op een inspiratieprikkelende manier samen. In de Cafés gaan innovatieve ondernemers en organisaties uit het hele land op zoek naar nieuwe marktkansen.

PROGRAMMA, 28 AUGUSTUS 2014

14:30   Inloop

15:00   Welkom door ‘spreekstalmeester’ van deze dag Gaston Crolla van de Kamer van Koophandel

15:10   Thijs Zonneveld, sportjournalist en koersdirecteur van de Arnhem-Veenendaal. Hij gelooft dat sport een nog hogere belevingswaarde krijgt door innovaties. In de Arnhem-Veenendaal Classic heeft hij een aantal technologische vernieuwingen doorgevoerd, onder andere op het gebied van cameratechnologie. Hij vertelt ons hoe dat is gegaan.

15:30   Jordi Bruin, concept en innovatie ontwikkelaar bij Triple-IT. Hij licht toe hoe ze samen met de KNVB de mogelijkheden rondom Google Glass en de Oculus Rift VR bril als analyse instrument hebben onderzocht. 

15:50   Ronald Stolk, zwemcoach en directeur van Studio2 vertelt over de ervaringen met de ontwikkeling van diverse (Sport)Apps. Hoe kom je van een goed idee tot een vermarktbaar product? 

16:15   Mix & Match (ronde 1): Businessmatches met nieuwe gezichten en oude bekenden.
Onder begeleiding van adviseurs verkent u uw marktkansen

16:40   Sportcolumn

16:45 Mix & Match (ronde 2): Businessmatches met nieuwe gezichten en oude bekenden
Onder begeleiding van adviseurs verkent u uw marktkansen.

17:10   Borrel. Tijdens de borrel kunt u de Google Glass en Oculus Rift applicaties van Triple-IT zelf uitproberen!

Aanmelden
Wilt u het eerste Café du Tour graag meemaken, meld u dan aan op www.kvk.nl/cafedutour.

Organisatie Café du Tour
Café du Tour is onderdeel van TOURlab Utrecht, een initiatief van de Kamer van Koophandel, de Economic Board Utrecht en het Businesspeloton Utrecht.