3 maart 2022

MediaMatters radioshow: Kirsten Nijmeijer (NEP)

Datum & tijd

Donderdag 3 maart van 16:00 tot 17:00 uur

Op donderdag 3 maart is er weer een aflevering van de MediaMatters-radioshow op New Business Radio.  Bert Kok gaat met gevestigd namen en nieuwkomers in  gesprek over innovatie in de mediasector. Dit keer is te gast Kirsten Nijmeijer, Chief Human Resources  Officer (CHRO) van NEP Netherlands.

Kirsten heeft ruime ervaring op het gebied van HR in de retail en horeca en werkt sinds augustus 2020 voor NEP. Bert Kok praat met haar onder meer over de ‘War on Talent’. Hoe moeilijk is het voor een mediatechnologiebedrijf als NEP om het juiste personeel te werven én te behouden? En in hoeverre speelt het imago van het Media Park in Hilversum hierbij een rol?

Kirsten is sinds kort ook betrokken bij de poging om het Media Park te ontwikkelen tot een bruisende hightech campus. Wat is er volgens het grootste bedrijf op het Media Park nodig voor die campusontwikkeling? Hoe belangrijk is samenwerking daarbij?

MediaMatters is iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur live te beluisteren op New Business Radio. De uitzending is daarna beschikbaar als podcast op Spotify, Apple Podcast en SoundCloud.