14 maart 2012

Masterclass Succesvolle Financiering: De investeerder aan boord

Datum & tijd

2012-03-14 15:45:00
Op 14 maart organiseert Syntens in Utrecht de masterclass ‘Succesvolle Financiering: De investeerder aan boord’ plaats. Er wordt ingegaan op de denkwijze en beoordelingscriteria van investeerders. Verder wordt er onder andere behandeld hoe een investeerder een businessplan screent.

Wanneer kiest u ervoor om een investeerder bij uw onderneming te betrekken? En hoe vindt u de juiste investeerder? De ene investeerder is immers de andere niet. Tijdens de masterclass wordt een vergelijking gemaakt tussen de verschillende soorten investeerders en wordt er gekeken wanneer er sprake is van een goede match tussen een investeerder en een ondernemer(steam).

De beste lessen komen uit de praktijk, dus worden de typische valkuilen waar ondernemers tegen aan lopen besproken. Verder wordt het investeringsproces met u doorgenomen zodat u weet welke stappen en onderdelen u kunt verwachten.

Trainer Micha Zwaaf heeft in 2007 zijn eigen corporate finance boutique opgericht. Daarvoor heeft hij ruim acht jaar bij ABN AMRO gewerkt o.a. als portfoliomanager. Zijn boek ‘Wat schuift het – Haal meer uit je onderneming’ is eind 2011 gepubliceerd.

Datum: Woensdag 14 maart
Locatie: UtrechtInc, Hogeschool Utrecht , Faculteit Natuur en Techniek, 8e verdieping
Tijd: 15:45 - 20:30 uur  
Kosten: €60

Meer informatie en inschrijven voor deze bijeenkomst via de website van Syntens

Masterclass Succesvolle Financiering
Deze bijeenkomst is onderdeel van de reeks ‘Succesvolle financiering’. Dit is een intensieve serie resultaatgerichte sessies over het succesvol binnenhalen van financiering. De eerste 3 sessies staan in het teken van inhoudelijke verdieping. ‘De investeerder aan boord’ is de tweede sessie van de reeks. De eerste sessie, ‘De bankier aan boord’, vindt plaats op 7 maart en de derde sessie, ‘Lean Financiering’ , op 21 maart.

De masterclass ‘Succesvolle Financiering’ is een samenwerking van Taskforce Innovatie Regio Utrecht, UtrechtInc, Shell LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en Dutch Game Garden. U kunt zich voor elke sessie afzonderlijk aanmelden. Wanneer u een totaalbeeld wilt van de mogelijkheden om een financieringsvraagstuk slim aan te pakken is het verstandig alle sessies bij te wonen. Na afloop van een sessie staan experts voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u door te verwijzen naar organisaties die u professionele ondersteuning kunnen bieden. Na de drie sessies bestaat de mogelijkheid u op te geven voor een intensief traject dat u klaar stoomt voor financiering.