22 maart 2017

The Social Conference

Tickets €595,- ex. BTW en servicekosten

Datum & tijd

2017-03-22 23:00:00

Pakhuis de Zwijger

Social toepassen in business, commerce, sales, service en reputatie management.

 

Wat is The Social Conference?

The Social Conference is hét Nederlandse congres over social media strategie voor grotere organisaties. Op donderdag 23 maart 2017 vindt de achtste editie plaats in Amsterdam. TSC17 gaat over het toepassen van social in business, commerce, sales, service en reputatie management. En ook de toekomstverwachtingen van social in combinatie met the internet of things en de verbreding van social data.

Voor wie is #TSC17?

The Social Conference is een must attend voor managers in communicatie, marketing, pr en customer services die up to date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond social media voor het bedrijfsleven. De circa 300 bezoekers van TSC16 beoordeelden het congres met een 7.6 en ruim 70% van de bezoekers raadt het congres aan relaties aan of komt zelf graag terug in 2016.

Bezoekers

Iedereen met verantwoordelijkheid voor social media strategie + jij!
The Social Conference is een must attend voor managers in communicatie, marketing, pr en customer services die up to date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond social media voor het bedrijfsleven.

De ruim 300 bezoekers van TSC16 beoordelen beoordelen het congres met een 7.5 en 79% van de bezoekers raadt het congres aan relaties aan of komt zelf graag terug in 2017.