30 oktober 2008

Marktplein DM 2008

Datum & tijd

2008-10-30 12:00:00
Donderdag 30 en vrijdag 31 oktober vindt in de Bonbonnière te Maastricht het congres Marktplein DM plaats. Het thema van het congres is ‘marketing on the move’. Een breed scala aan onderwerpen zal de revu passeren: van effectief gebruik van databases tot social networks, van mobiele techniek tot de Wet Persoonsgegevens.

Op het programma staan onder meer Werner Vogels (Amazon), Kirsten Verdel (campagneteam Barack Obama), Mary Beth Kemp (Forrester), Yme Bosma (Hyves) en Jeroen Verdonk (Dell). Marktplein DM biedt twee dagen informatie rondom de laatste trends en praktische tips voor succesvolle marketing in een inspirerende omgeving met veel netwerk mogelijkheden.

Als partner van Marktplein DM 2008 kan iMMovator u als lid aanbieden dit marketingcongres met een speciale korting te bezoeken. Deelname aan Marktplein DM 2008 bedraagt normaliter € 675,- inclusief lunch, versnaperingen tijdens het congres, aperitief en diner. iMMovator leden krijgen echter een speciale korting van € 100,-. Als lid komt u in aanmerking voor deze korting door bij de registratie aan te geven dat aangesloten bent bij iMMovator.

Overigens zal na afloop van het congres u een overzicht van alle presentaties inclusief samenvattingen worden aangeboden.

Inschrijven kan via de website van Marktplein DM.