8 oktober 2013

Big Data Road Show

Datum & tijd

2013-10-08 10:00:00

Op 8 oktober komt de Big Data Road Show op het Science Park in Amsterdam. Een tiental international pioniers op het gebied van Big Data (die bijna allemaal uit de Verenigde Staten komen) gaan dieper in op de nieuwste ontwikkelingen, en vooral ook op hoe bedrijven een competitive advantage kunnen halen uit de alsmaar toenemende stroom data. Kort gezegd bestaat uit programma uit een aantal onderdelen:

  • Een keynote van Co-Founder en Chief Strategy Officer Scott Snyder van Mobiquity      (Boston, MA)
  • Een vijftal best practices van internationale data bedrijven en hun klanten, zoals Atos, Adara, BlueKai, Datameer, Actifio
  • Een drietal panel discussies over Data Analytics, Data Storage en de rol die Big Data speelt in Marketing met acht experts van Amerikaanse bedrijven die met ons rondtrekken tijdens deze Road Show
  • Een paneldiscussie over het locale ecosystem in Amsterdam en omstreken. The Digital Gateway to Europe omvat sprekers van Hubstart, Almere Data Capital, Amsterdam Economic Board en SURFsara.

De prijs van het ochtend programma (Perfect Storm) bedraagt €99, en de prijs van het middag programma (Big Data Road Show) bedraagt ook €99.
Wij mogen onze contacten uitnodigen om de hele dag mee te maken voor de all-in prijs van €99 (excl. BTW)! Registratie via BigDataRoadShow.com met code “AlmereDataCapital”.