5 juli 2018

VR/AR/MR in de sector toerisme en recreatie

Datum & tijd

Donderdag 5 juli van 14:00-16:00 uur

Wat zijn de mogelijkheden van Virtual-, Augmented- en Mixed Reality in de sector toerisme en recreatie? Zijn er succesverhalen? In samenwerking met de regio Gooi en Vechtstreek organiseert Media Perspectives een workshop over het inzetten van VR/AR/MR/XR-technologie in de regio.

Op donderdag 5 juli geeft Immersive Media Expert Pieter Siekerman concrete voorbeelden van geslaagde toepassingen in de sector toerisme en recreatie. Ook is ruimte om te kijken naar de mogelijkheden van deze technologieën in het algemeen en specifiek binnen jouw organisatie.

Mensen, uit de regio Gooi en Vechtstreek, die kennis willen maken met de basics van deze technologie en een link hebben met de sector toerisme, recreatie, cultuur en erfgoed mogen gratis deelnemen aan de workshop. Dus ken of ben jij iemand die past in dit profiel? Stuur dan een e-mail naar Pieter Siekerman via pieter.siekerman@mediaperspectives.nl

Inschrijven

Datum: donderdag 5 juli van 14:00-16:00 uur of dinsdag 7 augustus van 10:00-12:00 uur.
Locatie: Media Perspectives, Media Park
Inschrijven: Stuur een e-mail naar Pieter Siekerman, pieter.siekerman@mediaperspectives.nl

Over Pieter Siekerman

Pieter Siekerman is de afgelopen jaren actief geweest als technisch directeur en software developer. Eerst op het gebied van mobiele apps en daarna bij 24i met video streaming apps voor bijvoorbeeld de NPO, RTL en SBS. Sinds begin vorig jaar is hij als freelancer bezig met XR-technologie.