24 maart 2011

Jakajima organiseert het e-reading, tablet en smartphone event

Datum & tijd

2011-03-24 11:00:00

Op 24 maart 2011 vindt voor de tweede keer het e-reading, tablet en smartphone event plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Het event bestaat uit een seminar en een beurs. Uiteraard heeft u tijdens en na afloop van het event ruim de tijd om te netwerken.

De introductie van de e-reader in 2009, de iPad in 2010 en de grote groei van smartphone verkoop veroorzaakt een revolutie in het lezen van informatie in boeken, tijdschriften en kranten. De mogelijkheid om audio en video hierin te integreren, creëert nieuwe kansen voor uitgevers, fabrikanten en softwarebedrijven.

Tijdens de seminarsessies zullen industrieleiders (nationaal en internationaal) ingaan op de kansen, bedreigingen en (on)mogelijkheden van e-reading voor tablets, e-readers en smartphones en andere mobiele platformen.

Parallel kunt u op de beursvloer zien welke diensten en producten er op de markt zijn. Hierbij moet u denken aan de leveranciers van content, hardware, maar ook aan system integrators, conversiehuizen, uitgevers.

Bezoek onze site www.ereadingevent.nl en registreer u nu, want voor u is dit een niet te missen event!

Volg het e-reading event via Twitter met #ereadingevent #tabletevent of #smartphoneevent

iMMovator korting
IMMovator leden kunnen zich via een speciale link met korting inschrijven voor het event. U betaalt dan slechts 225 euro (ex. BTW) in plaats van 325 euro. Een korting van honderd euro! De link waarmee u zich met korting kan inschrijven is hieronder te downloaden. Let op: u dient wel ingelogd te zijn om de link te kunnen downloaden.