4 maart 2021

MediaMatters-radioshow: Jouko Huismans (Prepr)

Datum & tijd

Donderdag 4 maart van 16:00-17:00

In de MediaMatters radioshow is donderdag Jouko Huismans te gast, de CEO van Prepr. Dit Utrechtse bedrijf biedt een geavanceerd content management systeem. Prepr heeft klanten als NPO, Talpa Network en Mediahuis.

Bert Kok en Rick van Dijk praten met Jouko Huismans onder meer over de ontwikkelingen in content productie en content management. Is het ‘headless CMS’ van Prepr de toekomst? En waarom is de combinatie van content en data zo belangrijk? Natuurlijk komen ook de internationale ambities van het bedrijf aan de orde.

Het interview met Jouko Huismans van Prepr is alweer het derde in de reeks ‘Hollands Finest’. Met dit platform wil MediaMatters Nederlandse bedrijven met groeiambities onder de aandacht brengen van mediabedrijven in het buitenland. Daarom is het interview ook in het Engels.

MediaMatters is iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Heb je tussen 16:00-17:00 geen tijd? De MediaMatters-radioshow is naderhand ook te beluisteren als podcast op Spotify, iTunes en soundcloud.