22 juni 2017

Jaarevenement: CLICKNL CHARGE

Tickets Gratis

Datum & tijd

2017-06-22 12:00:00

Het Nieuwe Instituut

Tijdens een middag vol informatie en inspiratie laden we elkaar op. Nieuwe energie in de zaal; nieuwe mensen, een nieuwe kennis- en innovatieagenda en nieuwe fieldlabs, we hebben veel in gang gezet.

Maar CLICKNL is niets zonder haar community; de creatieve professionals en onderzoekers. En daarom nodigen wij jullie uit voor het jaarevenement. Sinds het vorige evenement in juni 2016 is er veel gebeurd bij CLICKNL, het is tijd om dat toe te lichten. Wat zijn de veranderingen en waar gaat CLICKNL naartoe? Aan de hand van korte interviews en tafelgesprekken zullen we onder andere nieuwe fieldlabs presenteren, het nieuwe bestuur voorstellen en de mogelijkheden voor de komende jaren verkennen aan de hand van de nieuwe kennis- en innovatieagenda.

Kennis- en innovatieagenda
De nieuwe kennis- en innovatieagenda (KIA) komt eraan! Het kader staat inmiddels: drie roadmaps van waaruit lijnen door maatschappelijke vraagstukken en domeinen lopen, om zo de grote benodigde innovaties mogelijk te maken. Spannende verbindingen die niet alleen zullen helpen om de creatieve industrie beter toegerust te maken, maar ook om maatschappelijk vraagstukken helpen op te lossen. Half mei heeft CLICKNL in groepen van tientallen experts uit het werkveld elk van de drie roadmaps uitgediept en verfstevigd. Om dit te verrijken en te toetsen willen we op 22 juni niet alleen zenden, maar ook graag ontvangen.

Keynote
De dag wordt weer feestelijk en inspirerend afgesloten met een keynote. Iemand met een visie over innovaties en de creatieve industrie, en die de toekomst in kijkt. Een technoloog, kunstenaar en filosoof: Koert van Mensvoort! Koert is met name bekend van zijn idee van Next Nature: de volgende natuur van de mens. Daarnaast zou je hem kunnen kennen van het Kweekvlees Kookboek, waarmee hij een Dutch Design Award won en internationaal ging.

Programma
14.00 uur
 Inloop
14.30 uur Opening door dagvoorzitter Marijke Roskam
15.00 uur De KIA Roadmaps
16.00 uur Buitenspelen
17.00 uur Kansen met de KIA
17.40 uur Keynote Koert van Mensvoort
18.00 uur Borrel

Kom maar op met die energie!
Wil je erbij zijn? Reserveer dan nu je plek door je  aan te melden op de website van CLICKNL.

CHARGE vindt plaats op 22 juni, vanaf 14.00 uur, in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.