22 mei 2007

Interact: print to pixel

Datum & tijd

2007-05-22 14:30:00
Het leerbedrijf van de hogeschool INHOLLAND Haarlem, GNR8 organiseert op 22 mei het evenement Interact. Dit jaarlijks terugkerende evenement zal plaatsvinden in het gebouw van GNR8 aan de Zijlweg 44. Tijdens Interact zullen de nieuwe ontwikkelingen in de interactieve media besproken worden. De meeste aandacht zal gaan naar de verandering van "print" naar "pixel" binnen de creatieve industrie van Haarlem. Waar vroeger de gedrukte media de absolute alleenheerser was hebben deze de afgelopen jaren veel terrein verloren aan de nieuwe mediavormen.

Studenten, starters en ondernemers presenteren innovatieve voorbeelden uit de praktijk. Jong talent van het studentenbedrijf GNR8 vertellen meer over de ideale stageplek en lopende innovatie projecten. De nieuwe bewoners van het Starterscentrum Creatieve Industrie Haarlem nemen je mee naar waar het allemaal begint en gearriveerde creatieve ondernemingen bieden je een kijkje achter de schermen. Het evenement zal afgesloten worden met een paneldiscussie. Onder leiding van Teun Gautier (Media adviseur en ex-directeur van Elsevier en Telegraaf Expomedia) discussiëren experts uit de branche over gedurfde stellingen met betrekking tot de toekomst van de creatieve industrie in de regio Haarlem.

Interact is onderdeel van het "Print2Pixel" programma dat wordt uitgevoerd door de hogeschool INHOLLAND, Stichting iMMovator Cross Media Network en Syntens. De doelstelling ervan is om studenten, starters en ondernemers bij elkaar te brengen, kennis te delen en trends en ontwikkelingen te bespreken. Het evenement richt zich vooral op de bovenstaande groepen, maar iedereen die interesse heeft in de nieuwste ontwikkelingen in deze industrie is van harte welkom. Inschrijven is mogelijke via de website interact.gnr8.nl of mail naar interact@gnr8.nl. Wees snel met inschrijven want vol is vol.