17 november 2011

Almere DataCapital Network organiseert workshop Acquisitie & Samenwerking

Datum & tijd

2011-11-17 15:00:00

Ga eens bij uzelf na hoeveel klanten u momenteel heeft. Hoeveel omzet haalt u (nog) uit die klantenkring? Heeft u behoefte aan meer professionele relaties? Heeft u behoefte aan een ander soort relatienetwerk? Kom dan op donderdagmiddag 17 november naar de workshop ‘Acquisitie & Samenwerking’ georganiseerd door het Almere DataCapital Network.

Acquisitie is noodzakelijk voor het voortbestaan van uw bedrijf en is daarmee de levensader van het voortbestaan van uw bedrijf en een continu proces. Het verwerven van nieuwe relaties vergroot de slagkracht van uw bedrijf en stelt u en uw medewerkers voor nieuwe uitdagingen. Dit zorgt voor werk dat interessant blijft en een waarborg op een continue stroom van omzetkansen.

Nieuwe relaties zijn niet alleen te vinden in het onbekende maar zeker ook binnen samenwerkingsverbanden bij bestaande klanten en netwerken. Het belang van het opbouwen van nieuwe relaties binnen het kader van samenwerkingspartners wordt in deze magere tijden steeds belangrijker.

De training wordt verzorgd door Rob Folkers van Kiper. Rob is medeoprichter van Kiper en geeft aan zeer uiteenlopende organisaties trainingen op het gebied van acquisitie, verkoop en samenwerking. Bovendien heeft hij zelf jarenlange ervaring in het realiseren van commerciële resultaten. Kiper is een model wat op een praktische manier inzicht geeft in elkaars verwachtingen en daarmee hét instrument om op elk niveau en in elke situatie optimaal samen te kunnen werken.

Tijdens deze workshop zult u leren dat:

  • het proces van product of dienst naar commercieel resultaat uit duidelijk herkenbare fasen en stappen bestaat;
  • het gebruik van deze fasen en stappen helpt met het boeken van harde resultaten;
  • de inhoud van deze fasen en stappen toepasbaar is op acquisitie, communicatie en samenwerking waardoor het eenvoudig wordt verbinding aan te brengen tussen deze disciplines;
  • u meer resultaat boekt als u bewust omgaat met deze fasen en stappen.

 
Inschrijven

Bent u geïnteresseerd om een boost te geven aan het relatienetwerk van uw bedrijf en de mogelijkheden daarvan? Aarzel niet en schrijf u in voor deze training. Er is plaats voor max. 25 deelnemers. Reageer dus snel! U kunt zich inschrijven door hieronder op ‘inschrijven’ te klikken. Bent u geen lid van het iMMovator-netwerk, dan kunt u zich aanmelden door een mail met uw gegevens te sturen naar Sabine Kalkman.

Datum: donderdag 17 november
Tijd: 15.00 (inloop 14.30 uur) - 18 uur
Locatie: Innovation Industries in WTC Alnovum, Almere (nabij Station Almere)


Almere DataCapital Network
Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van het Almere DataCapital Network (voorheen ICT & Media Netwerk Almere) dat iMMovator en Syntens de komende periode opzetten in opdracht van Almere. Almere ziet de potentie van ICT & Media als een van de kansrijke groeisectoren en ambieert op dit gebied een voorbeeldrol als DataCapital van Nederland. Daarvoor is een ecosysteem nodig van grote ICT-bedrijven en een innovatief en creatief MKB. Daartoe organiseert Almere DataCapital Network workshops voor het MKB. Meer informatie over het netwerk en de volgende bijeenkomsten wordt later bekend gemaakt op de iMMovator website.