20 oktober 2016

Inspiratiesessie HMC: Tech & Gadgets door David Linssen

Tickets €45

Datum & tijd

2016-10-20 16:00:00

LAB24

Wat zijn de laatste technologieën die je als organisatie niet mag missen en hoe moet je je digitale strategie definiëren, communiceren en implementeren? Kom dan naar de inspiratiesessie van David Linssen. De sessie maakt onderdeel uit van het Talent Development Program van Hilversum Media Campus, een springplank voor young professionals die dromen van een baan in de media.

David_LinssenDavid Linssen

Het vlak tussen storytelling, business development en technologie is het domein en de passie van David Linssen. Als ondernemer en adviseur helpt David organisaties om hun digitale strategie te definiëren, communiceren en implementeren. In deze inspiratiesessie geeft hij een overview van de laatste technologieën en gadgets die je als organisatie niet mag missen.

Kosten

Ook voor professionals is het mogelijk om bij deze sessie van het Talent Development Program aan te schuiven! Kosten voor deelname aan een sessie zijn €45,- euro, maar voor medewerkers van partners van HMC is deelname gratis.

Locatie en tijd

De inspiratiesessies starten om 18.00 uur en zijn uiterlijk 20.30 uur afgelopen. Locatie is Hilversum Media Campus in LAB24 op het Joop van den Endeplein op het Media Park.

Meer informatie via de website van HMC.