13 september 2019

IBC 2019

Tickets vanaf €85,-

Datum & tijd

Vrijdag 13 t/m dinsdag 17 september

De IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, vindt dit jaar plaats van 13 t/m 17 september. 57.000 internationale bezoekers komen naar de RAI in Amsterdam om de nieuwste technologische ontwikkelingen te aanschouwen, te netwerken en nieuwe inzichten te verkrijgen. Alle aspecten van de broadcast keten komen tijdens IBC aan bod, op de beurs maar ook tijdens de conferentie.

Beurs

1700+ exposanten laten op IBC hun producten en diensten zien op het gebied van de media-, entertainment-, en technologie-industrie. 57.000 bezoekers uit 170 landen bezoeken de IBC beurs. Van de Facebook’s en BBC’s van deze wereld tot de kleine innovatieve bedrijfjes, iedereen is aanwezig op de IBC beurs.

Lees hier meer over de IBC beurs

IBC tours door Media Perspectives

Traditiegetrouw organiseert Media Perspectives rondleidingen over de gigantische beursvloer van de IBC. Een ervaren tourguide leidt groepen van max 15 personen rond langs de highlights. De deelnemers hebben koptelefoons op waardoor ze door de tourguides bijgepraat worden tijdens het beursbezoek. Op diverse stands (max 7 a 8) zijn afspraken gemaakt met bedrijven om hun projecten/producten toe te lichten/te demonstreren.

We bieden twee IBC tours aan: een die ingaat op wat er te zien is op het gebied van data/ai, en een die langs de hoogtepunten op het vlak van immersive media (AR/VR) voert. Beide vinden plaats op maandagmiddag 16 september, van 14.00-16.00 uur.

Conferentie

De IBC conferentie is de plek waar nieuwe kansen en uitdagingen uit de technische media en entertainment wereld besproken worden. Het programma bestaat uit de meest invloedrijke sprekers uit de industrie, waaronder Lisa Opie (BBC), Cécile Frot-Coutaz (YouTube) en Hiroshi Kawano (Sony). Er worden onderwerpen besproken op het gebied van digital transformation, duurzaamheid in de media, AI en meer. Daarnaast is er genoeg ruimte om te netwerken.

Lees hier meer over het conferentie programma op IBC

Inschrijven

Een kaartje voor de IBC beurs kost 85 euro, maar er zijn verschillende promotiecodes voor gratis toegangspassen in omloop. Neem contact op met communicatie@mediaperspectives.nl voor de promotiecode. Daarnaast zijn er verschillende soorten passen te verkrijgen die je toegang geven tot de beurs, (delen van het) conferentieprogramma en award shows. Lees hier meer over de registratie voor IBC.